/ Allmänt /

snööö !

Jag har äntligen hittat en dator! =D

nu ska älskling och jag ut och leka  i snön !
det är fett mycket snöö !!!!

/ Allmänt /

Värdelös dag

Tjaaa!  Har vart grymt trött idag , eller är det än .. Den här dagen har vart rätt värdelös faktiskt , sitter i skolan nu och är inte på rätt humör . hoppas  datakunskapen är inställd! vill hem till fhilip.
Men idag har faktiskt , jag ,koffe,melinda jusefine och janne lagat mat upp i lovisebergsskolan, blev vofflor med glass osv. Rätt gott, så det va ju lite kul då .
somsagt hoppas vi slutar nu vid ett så kan jag åka hem till min sjuka pojkvän! han ligger hemma och är förkyld oh hostar som en gris .
nu ska jag stänga ner här och förhoppningsvis åka hem..
/ Allmänt /

Lite om gårdagen/lördag!

Blev somsagt förkrök hemma hos jonna med henne,becca,julia,madde och sofia! + erik johnny och lolle ibland.
Sen runt tio blev det att åka till lokalfesten. Kom in gratis , så det va ju bra . Själv festen vet ja inte om det va någon höjdare , träffa mycket folk och så blev det dans. Vi var inte där så länge , jag becca och jonna käka pizza vid ett sen skjutsa stoffe hem mig och jonna .

vi somna runt 2 tiden kanske , det vart en rätt lyckad kväll ändå! och det va ju första gången ja träffa dom där tjejorna , men dom va riktigt sköna . så blir att dra in och umgås med dom lite oftare , eller försöka åka in dit lite mer!
blev inte så mycket dricka för min del , blev fyra-fem öl . vet inte vad som har hänt med mig ?? det är inte alls lika kul att dricka längre , ae men det kanske vänder vartefter .
lite bilder från igår!:)

nu åker vi från katrineholm , åker raka vägen till fhilip så är där inatt.