/ Allmänt /

Då var onsdagen här!

lite bilder från håskö!

jag vaknade runt tio idag,vakna av ett fint sms "fetto" ni alla vet nog va det är för omogen grabb som skrev det;)  . Då åkte jag ut för att fiska lax med bubbis , men naee vi fick inga . så ska åka ut lite senare . Mamma & åsa är i stan oh shoppar , självklart så fick inte jag följa med.. hoppas hon köper med nått t mig annars jävlar! höhö.
Ska hem idag med eller inte hem..med malin hem typ.  måste bara vänta när damerna kommer hem från stan suck.  fårse vad jag hitter på tills dess , nu ska jag gå och lägga mig igen , bye
/ Allmänt /

En sommar utan öl , skulle aldrig gå!

eller en dag utan skulle inte funka ;) hehe.
Nu har det roligaste på heeeela sommaren vart , det är slut , bara så där . jooo vimmerby semesteracet 2011! kan säga så här,mycke supande ,lite sömn ,massa folkrace .  det va bäst . inte lika mycket fart som förra året men liv vare!  detta året hade jag med mig min syster,malin & mysan .
På torsdagen kom även hampus & crille ner , trevligttrevligt .
har mycke mer att berätta om den veckan . men de gör ja när alla bilder är fixade!

nu så är jag på håskö med min familj , och det är underbart fint!
vart hit tvingad från början , men det var inte så farligt som jag trodde ;) här kan man koppla av , och ta de lugnt . vilket är såå skönt!  ska va här i några dagar tror jag . kan drar mig runt onsdagen.
här ute har dom allting , fyrhjuingar,båtar,vattenskidor,kossor,allt! dock så är de nästan bara 50+ och barn under 13..SUCK. men dom är roliga dom med ;) snart ska jag nog ta en kvälldopp med mormin, hade bäst!nu har jag badat med hugo , jesper & ponta! inte såå varmt ;)
/ Allmänt /

Be strong girl-


Jag lär mig av mina misstag och det var du .