/ Allmänt /

30 DECEMBER

Go kväller! Nu sitter jag här och väntar på morgon dagen med massa alkohol och de trevliga folket =) fan va gött det kommer bli.
 
Anledningen till att jag åkte till blacka idag var att familjen åkte till fjällen och jag fick absolut inte vara själv hemma.You know it . Men det är här jag ska fira nyår så skönt att vara på plats ändå! Emelie & Johan har fest och det kommer massa blacka bor MM så det blir najz . Tråkigt att folk ballar lite bara.=) Men det kommer bli kul.
 
Har köpt mig hårfärg och lösnaglar ikväll..så ni vet.Ni som vill är välkomna i morrn! Hörs då?
 
/ Allmänt /

30 DECEMBER

 
Medans jag sitter i bilen på väg till blacka så tänkte jag skriva lite om det här året =) Det är ju snart slut för er som inte vet det! Som många andra runt om i världen så tänkte jag fira det med lite alkohol.
 
Samma tid förra året hade jag det kanon och såklart sa jag att 2012 skulle bli det bästa året i mitt liv . Så många planer man hade då liksom. Tyvärr måste jag säga att det här har vart riktigt sämst! Ingenting som man sa skulle hända hände. Jag kan inte komma på vad jag har gjort och man pallar ju inte läsa igenom bloggen =) 
 
Självklart har det hänt bra saker också. Jag har fyllt 18 och fått en iphone. Mer kan jag inte komma på nu! Jag har vart blond i några månader,jag har gått i skolan,jag har vart i egypten vilket var det bästa detta år =) Vimmerby är ju alltid en höjdpunkt i livet dock så vart detta året jätte misslyckat . Men nu laddar jag om till 2013! 
 
Vi skaffa en mysig stuga ute på håskö,hade riktigt sköna sommar dagar där ute med nära & kära.Träffat nytt folk har jag med och även sagt upp kontakten med gammalt skit.Det här har vart ett år utan pengar också,vilket vart skit tufft.Mycket möten fram och tillbaka med olika människor. Blivit utnyttjad,mycket svartsjuka,svek,kärlek,mycket festande och häng med vänner. Men jag kan inte säga att allt har vart dåligt,mina vänner är i stort sätt mitt allt och dom har jag alltid kul med.
 
Mycket klagande över min vikt har ni nog sätt,har lagt på mig otroligt mycket den senaste tiden.2013 så ska allt förändrats,jag ska bli vuxnare,ta tag i träningen och även jobb. Sen fly från detta land för ett tag.Bli en ny människa helt enkelt! Kärleken ska jag lägga åt sidan ett bra tag tror jag,jag är prio ett liksom =) 
 
Vad säger ni ? ska vi avsluta 2012 med massa alkohol och hiss åkande? Jag ska börja leva nu. Man lever ju bara en gång! 2012..släng dig i väggen! 
 
 
Januari
 
Februari
 
Mars
 
April
 
Maj
 
Juni
 
Juli
 
Augusti 
 
September
 
Oktober
 
November
 
December
/ Allmänt /

29 DECEMBER

Här är lite julklappar som jag fått det här året! Om jag skulle betygsätta allt på Julafton så skulle de nog bli 5 av 10 =) Nästa år somsagt så jag ska inte befinna mig i sweden,så då vet ni vad jag vill ha!