/ WILLE 1 TILL 2 ÅR /

31 MAJ


Ni är hela min värld. Jag älskar er så det gör ont ❤️ 
/ Allmänt / MY LOVE /

31 MAJ

Jaa så här såg lördags käket ut haha...Någon av oss köpte en redig bakismat . Kan ni gissa vem? Jag skulle kunna leva på Icas sallad ! ! Så jeffla gott ni . Tanken var igår att jag skulle på kick off med jobbet,grilla och bara ha det trevligt . Men ... eftersom jag var totalt ROSA i håret så var jag tvungen att fixa till frillan . Medans jag sitter och skriver det här så har jag ännu en färg i,hela 7:e(!!) gången den här helgen jag gör det . Att ta bort det gula är nästan omöjligt ..! Fårse när mitt hår inte pallar mer hahah . Jaja,vad som helst ser bättre ut en innan! 
 
När alla måsten var gjorda förut så åkte vi raka vägen till m&m för fika med släkten . Dom skrämde inte iväg honom vilket jag trodde till en början haha .. men det var myspys . Strax blir det duschen sen ska vi krypa ner och gosa innan klockan ringer =) 
 
/ Allmänt / MY LOVE /

31 MAJ

Är så himla dålig på att fota nu för tiden & det svider faktiskt lite . Så blir inte sån rolig uppdatering här inne ! Speciellt den här helgen . Men har bara myst,håll i hatten med pojkvännen hela tiden . Känns rätt galet att skriva det . Att få bli nykär trodde jag aldrig jag skulle få uppleva så har alltid varit rädd att säga det men det känns rätt bra måste jag säga ..just nu åker vi omkring och gör massa ärenden och snart ska vi ut och lämna blommor till Robins mamma eftersom det är morsdag ! Åker hemåt snart igen =)