/ Allmänt /

30 NOVEMBER

Jobb till 15.00 idag ! Då kom Bea och plocka upp mig så åkte vi vidare hem till dom för fika och så blev jag även bjuden på middag =) lyx då! Efter det följde jag med henne till stallet och mös,medans hon mocka skit så städa jag stall gången haha..och tog in alla hästar . Det där kan man sakna,så himla mysigt att snacka men samtidigt hålla på att plocka så där . Tack för idag fina du :* kom hem för bara någon h sen,har tagit en lång dusch samt tänt ljus och nu slängt mig i soffan med mina nötter & zero . Helt slut! Nu vill jag bara att min pojkvän ska komma hem och mysa ner mig hos honom .. Miniminin . Jobbar i morgon med så blir inget sitta uppe hela natten måndag . 
/ Allmänt / MY LOVE /

29 NOVEMBER

Denna helg är redan över också ! Igår åkte vi hem till Magnus & Tove för lite alkohol och roligheter . Herregud så trevligt det var , onykter blev jag . Det var lääänge sen haha! Men det behövdes nog med . Så idag har jag legat hela dagen , ni vet ju hur jag blir vid det här laget . Inget har förändrats under året som nykter på den fronten .. 1:a adenvt är det idag med,mysigt . & vi har stått ut med varandra i hela sex månader <3 I morgon är jag inbokad för jobb så blir att lägga sig skapligt . 
/ Allmänt /

27 NOVEMBER

Tacos kväll med grabbarna grus ! Helt slut i huvudet , haha . Tänt opp hela kåken med ljus och nu är det dags att ta fram nötterna och gosa ner sig . Skönt!