/ Allmänt / WILLE 2 TILL 3 ÅR /

31 DECEMBER

Nu är det inte många timmar kvar av det här året ni ! Vi har precis åkt från bion som vi spenderat 1h på(Bamse) första för Wille någonsin och sååå bra det gick! Han satt fastklistrad och skrattade hela filmen <3 Lilla älsklingen . Nu ska jag hoppa av för att möta upp bästis med familj och gå nyårspromenaden inne i Norrköping , någon som gjort det? Ska bli mysigt i alla fall . =) Spenderar min kväll hos dom , god mat , Bingolotto och bara mysa . Helt perfekt . Robin kör som varje nyår , lite trist men får ju spendera alla andra 364 dagar med honom . Hehe!

Ha en jätte trevlig kväll ni också ! PUSS

/ Allmänt /

30 DECEMBER

Älskade fredag ! Först kom Bea och Arvid på fika i förmiddags sen kom mina saknade älsklingar på mer fika och massor mys ❄️ Sen åkte älskling och jag(+svenna & Johan ofc , men dom är med överallt hehe<3) och köpte med mat för att sen haka på hem till dom istället . Så där har vi hängt hela fredagskvällen , kaffe , kebab och för mycket god fika . :))) Sen mös jag i sängen med bästis och flippis en bra stund . Alltså världens bästa vän och mamma . Älskar dessa kvällar med hela gänget , att sitta i soffan och bara prata och skratta halft ihjäl sig . 
/ Allmänt /

29 DECEMBER

Ett glas zero och en ny bok jag köpte herromdagen . Inte många böcker jag läst ut i mina dar så fårse om det blir av nu !