/ Allmänt /

29 FEBRUARI

Kan inte säga att det har varit en speciellt jobbigt måndag för min del ! Bäste fah hämtade mig i morse och följde med till sjukhuset där jag fick träffa en specialistläkare som tog jätte bra hand om mig och hjälpte mig med stort sätt det jag behövde - att ta ut spiralen! Det var en stor tyngd som lätta från mina axlar idag kan jag säga . Allt såg bra ut och så vidare,men jag palla helt enkelt inte ha kvar den.. Var inte mig själv ju . Fick de svar jag sökte,tog blodprover och hämta ut ppiller .. dom får ligga här i ett hörn tills jag känner mig redo . OM jag nu nångång kommer göra det =) inte förns just precis nu har jag fått smärta i magen . Den kanske bara återställer sig lite ! Efter det tog jag också en snabbt syntest så nu är det klart , jäkligt skönt . 
 
Sen till jobbet för att köra 5 snabba , bokad hela veckan ännu en gång ! 
/ Allmänt / PARTY /

28 FEBRUARI

Här ser ni nästan hela gänget från gårkvällen ! Spenderade den hemma hos mallan med gamla godingar . Massa spel & alkohol bjöd kvällen på =) Sen vidare till latitud ! Träffade massa roligt folk . Hur bra kväll som helst! Skönt att komma iväg och umgås lite . Snubblade innanför dörren efter 03 nångång , då ställde jag mig vid spisen och gjorde det klassiska,köttbullar och makaroner haha ! Tack för igår ♥
/ Allmänt / FAMILY /

27 FEBRUARI

Igår så fyllde ju min underbara fina fina pappa år ! Så idag,idag måste jag hylla honom lite här ♥ Jag sprider ju så mycket kärlek om just honom här inne titt som tätt så ni vet hur mycket kärlek jag har till denna karl . Blev tyvärr inget firade på hans födelsedag för min del men ska gottgöra det! Några fina rosor och lite pussar . Kanske en bra middag . Grattis igen min älskade baba !