/ Allmänt / PARTY /

31 JANUARI

Alltså,vilken kväll vi hade igår !! Tjejorna(Emelie,Alexandra & Emelie) kom hem hit för att umgås,spela spel och dricka gott . Vi lagade varm smörgostårta,eller dom gjorde den medans jag kollade på =) Det är en klassiker att göra,sååååå jädrans gott! Sen flög det kläder överallt för ingen visste vad man skulle ha på sig,tillslut blev vi skapligt nöjda med the looks så då gick vi på alkoholen . Spelade spel och dunkade musik . Lite senare in på kvällen rullar det in en bil på gården,utan en ända aning så kliver min älskade pappa med fru och lillebror ut och och joinar oss <3 Vi sken upp som solar syrran & jag haha . Pappa var på G , sen bar det av till festen! Killarna spelade för fullt när vi kom fram och det var folk överallt . Vi dansade och skrattade i flera timmar . Första gången min far träffade svärföräldrarna också , det har inte riktigt blivit av . Så det var himla skoj . Jag sa det till alla,när jag stod där och såg min kärlek stå och spela på scenen så blir jag kär på nytt. Det ryser till i hela kroppen och jag bara står och ler hahah .. min fina älskling . När lokalen var tömd så var det dags att röja undan det värsta,03.30 var vi hemma . 
 
Idag har jag mått som jag förtjänat! Men det är inte på samma nivå som förr så det är sjukt skönt. Käkat pizza och skrubbat det sista i byggdegården . Nu ligger vi på varandra i soffan , jobb i morgon så tänkte krype till sängs vartefter . Idag känner jag mig riktigt tacksam för alla fina människor jag har i mitt liv . ♥
/ Allmänt / OUTFIT /

30 JANUARI

Senaste tillskottet hos mig ! Det blir inte kvällens outfit men tänkte visa upp den medans jag styr lite . Enkelt & snyggt =) skönt att ha massor med sånt när sommaren kommer . Bara att slänga på sig i värmen och även ha till svarta jeans på lite roligheter . Det stod ju "Ida" på den liksom . Har ju den svarta med skinnmärke , den använder jag flitigt så kul med en annan! 
/ Allmänt /

30 JANUARI

MORNÄN ! Uppe tidigt är vi idag,fick besök vid frukostbordet av en grisarbetare på gårn . Nu sitter jag och häver i mig mer kaffe så jag får igång kroppen så där super mycket =) Myser här en stund innan jag måste dra igång sugarn och dra på mig bättre outfit . Det är flera timmar kvar innan dom kommer,men det brukar vara så att jag sitter då på samma plats och liksom glömt bort tiden. Hoppas hettan i huvudet försvinner bara sen är jag fit for fight !!