/ Allmänt / OUTFIT /

31 JULI

Idag lyckades jag med mys-outfiten ni ! Det här åkte på direkt efter robins systersons fina dop . Jag är så jädrans trött så lägger ut bilderna från det i morgon . =) Det blev en hel helg med familjen nr.two . Karlns släkt från skåne har varit här i krokarna över helgen så igår blev det lite alkohol & käk med alla dom! Vilken stor härlig familj .  En gitarr och alla hängde på och sjöng runt bordet . Jag... jag bara satt och njöt . ♥ Nu har vi precis ätit mat och ska fortsätta att slappa hela kvällen . Ny vecka i morgon !
/ Allmänt / MY LOVE /

30 JULI

Spenderade våran fredagskväll hos svärisarna med grillat och go dricka ! Så kom Carro och Micke förbi , som vi hängde med förra helgen . :)) Hur mysigt som helst att sitta ute med tända ljus nu när det börjar bli lite mörkare om kvällarna och snacka lite skit . Idag ska vi iväg till Robins syster med familj där hela tjocka släkten håller hus..som jag aldrig har träffat . Scarry . Men de blir trevligt!
/ Allmänt /

29 JULI

Denna lilla blingare hade jag glömt bort tills jag hittade den bland smyckena ! Den är dock wätt stor . Fin men kanske inte så pass att jag går omkring med den numera ? Är jäkligt sugen på att ta en liten ring på sidan . Eller dubbla . Galet snyggt! Jag har haft några genom åren . Saknar min genom läppen extremt mycket , wähä :( kan bli en sån igen annars ..