/ Allmänt / OUTFIT /

30 JUNI

Jobb looken i eftermiddags ! Blev några h där . Hoppade direkt in i en dusch när jag kom hem , på med nattlinnet och go-sockorna . Kan nog vara det bästa som finns . Ja,efter det jag ska göra nu såklart - äta pizza ...En pizza en gång i månaden skadar väl inte? Dock känns det som man lägger på sig hur mycket som helst efteråt . :)) ännu en sommar i vassen ni ! 
/ Allmänt /

29 JUNI

Efter några h jobb på förmiddagen åkte jag in till stan och fikade med denna saknade , roliga , fina pärlan Tove . =) Vi bara babblade på om allt möjligt , det vara bara att öppna boken liksom haha ! Lätt att det ska bli av oftare .  Sen var det dags för körlektion . Alltså , det gick sjuuukt bra idag !! Det var som jag inte gjort annat(ish..) tänkte inte på att jag körde bil ,bara satt och pratade och det flöt på som bara den . Hoppas det fortsätter så . Nu är jag hemma , dags för lite keek!
/ Allmänt / WILLE 2 TILL 3 ÅR /

28 JUNI

Har hängt med min favorit kille hela dagen och kvällen <3 Medans Emelie målade huset så sprang vi omkring på gården . Kvällen bjöd på grillat och bad för våran del . Vad jag saknar att ha badkar ! Världens bästa ställe att koppla av på efter en lång dag .