/ Allmänt / FAMILY /

31 MAJ

Efter några h jobb så var det dags att lägga sig på altan och sola och bara njuta av det härliga vädret ! Framåt kvällen hördes det ett konstigt tutljud på gården & in kommer min fina far <3 helt spontant . Får ny energi av att bara se hans ansikte . =) Nu - nerkrupen i soffan framför Hawaii , bra kväll . 
/ Allmänt / WILLE 2 TILL 3 ÅR /

31 MAJ

Vad jag saknar min lilla älskling ❤️ vet inte hur många gånger om dagen jag sitter och kollar på dom här bilderna . Mosters plutt .
/ Allmänt /

30 MAJ

Jag startade den här veckan med att börja klockan 13 ! Den ni . Kändes som jag kom till jobbet och lekte lite innan det var dags att bajka hem haha...skönt dock . =) hann lägga mig i solen i alla fall 10 minuter innan molnen & stormen kom!! I morgon går vi in i JUNI helt galet(som vanligt kan jag inte alla dagar i månaderna ...kom på igår att det är 31 idag .) . Ångest för att det redan är sommar . Har inte skapat mig några planer alls och har panik inför körkortet ..Nu ligger jag i sovrummet med datorn , min propud och har precis startat lejonkungen på VHS . <3