/ Allmänt /

30 NOVEMBER

Mysig onsdag. Fint väder . Fina Bea kom förbi på fika och bjöd på mat . Det är real shit "kaffe 13?hungrig?" När man kollar på mobilen<333 Nu ligger jag i soffan med min mor hemma hos Em , hon jobbar kväller och mini älskling sover(hann inte träffan innan buhu) så nu blir det bonne med mamma och lite nötter innan hemfärd . - klassiker
/ Allmänt / HOME /

29 NOVEMBER

Hello ! En bild från min kalla men sköna promenad igår, eller det är inte så skönt när man verkligen fryser hela vägen runt . Man vill ju bli varm efter en stund liksom . Ska ge mig ut snart igen , but first coffee ! Jag är i en svacka just nu , både med mig själv och saker runt omkring . Jag känner att det kommer släppa men det är väldigt jobbigt just nu . Jag behöver skriva men får inte ihop någon text , jag vill få ut det så en liten del släpper . Jag måste sätta mig ikväll . Spelar ingen roll hur luddigt det blir känner jag . Det är jobbigt , förjälva jobbigt att avky sig själv så här mycket . Min älskade sambo,pojkvän , mitt allt vet om det här men kan ju såklart , inte göra mycket åt det . Han dras med i det . Jag lider med honom för tillfället . Jag vill bara skrika förlåt att jag är så här , men jag kan inte "skylla" på annat en att det är mig själv som gör mig så här . Ja , en svacka just nu !
/ Allmänt / FAMILY /

28 NOVEMBER

Vi hann med en lunch och en fika med ena päronet och hans fruga i stan herromdagen ! Händer inte ofta så det blev uppskattat . Jag(& mina tre syskon från hans säck) har verkligen världens finaste pappa . Jag skulle kunna sitta så här och kolla på allt han har och visa ,berätta och krama honom hela dagarna . Så mycket kärlek .