/ Allmänt / MY LOVE /

28 FEBRUARI

God kväll ! Inatt ligger jag inte så här hemma i soffan med min käresta , utan inatt sover jag på jobbet. =) har första jour-passet nämligen .Har suttit och pratat med Angelica(som jobbar natten) tills nu och , såklart har jag laddat kaffebryggaren här tills i morgon som jag alltid MÅSTE göra . Men nu är jag så trött så förhoppningsvis somnar jag snart . Fårse om jag ringer och säger godnatt först....
/ Allmänt /

27 FEBRUARI

Måndagen avklarad ! och snart är det sista dagen den hör månaden , huuuur fort går det egentligen?! VA? Vi går mot varmare tider och jag känner hur livet bara blir bättre & bättre . Jag bara älskar lajvet liksom . I alla fall! Jobb 10-19 idag , jag kan inte göra annat än att trivas . :))) Vilket ställe och människor ! Min magkänsla är med mig hela vägen den här gången . Love it . Nu ska jag se farmen avsnittet som jag missat ikväll medans jag ligger och skedar med en sovande dräng . Hej påre! 
/ Allmänt / FAMILY /

26 FEBRUARI

Idag vid det här laget borde ni veta vems pappa det är som fyller år? - JO min . My . Mi.  Ma . Moj . The one and only ♥ Grattis min älskade fader , du är värd allt i världen och lite till . Om jag kunde skulle jag köpa dig din bel air 55 . =) Men en vacker dag så ! Om jag så måste sälja mina fötter .  Så idag ska vi åka på kalas men vi kommer när vi kommer så att säga , min käresta behöver sin skönhetssömn efter spelandet . Så , mina vänner → kaffe och små puts väntar .