/ Allmänt / WILLE 2 TILL 3 ÅR /

31 JANUARI

Ikväll har jag haft lite egentid med min lilla älskling . ❤️ Så himla mysigt . Pussar och kramar i mängder , någon man aldrig får nog av ! Sen badade han , jag skulle med hoppat i om det inte var så att min lilltå bara fick plats . Nu har jag lite kvalitetstid med syster innan jag åker hemåt!
/ Allmänt / HOME /

30 JANUARI

Rastade både mig och denna lilla pluttan idag ! Väldigt skönt väder , och det ska kallas vinter . =) Hon har hängt hemma hos oss hela förmiddagen innan vi åkte in till stan och gjorde lite ärenden . När vi hade handlat så hämtade vi ett stort runt bord hemma hos syrran som jag nu sitter vid . Världens skillnad ! Gud så skönt . Dock har jag bara dom bruna stolarna till haha...så det måste inhandlas vita så fort som . Sen har jag nu börjat tagit tag i sovrummet , igår kom det några och hämtade alla tre garderoberna(SÅ SKÖNT,tog sån plats) så nu har vi våra kläder i badrummet . :))) så nu hoppas jag tapetseringen sker så fort som möjligt också! Skönt med lite förändring . Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på farmen .
/ Allmänt / MY LOVE /

29 JANUARI

Vilken bra helg ! Igår var det dags för dans ni . Robins band spelande på brunn i söderköping så det var bara att svira om framåt kvällen . =) Jag , Emelie och min svägerska Maria var hemma hos Em innan och drack lite alkohol och pratade i mänger innan vi gick dit(hon bor ju två minuter där ifrån så det var perfekt) herregud vad trevligt vi hade! Fullsmockat med folk och massor människor jag inte sätt på år och dar var där . Hela karlns familj var där också vilket var himla skoj . Och OM vi dansade hela kvällen ! Att se Robin stå där och spela är alltid lika speciellt , det pirrar i hela mig när jag står och kollar på honom <3 Gick omkring som en stolt flickvän hela kvällen haha ...alla är såklart galet duktiga . Kom hem väldigt sent inatt så idag sov vi ut en bra stund . Vi har haft en riktig sån där mys-söndag . Åkt och handlat gott till kvällen sen bara legat i soffan och hållt om varandra . Det bästa jag vet . Vi fortsätter med det tills det är dags att sova .