/ Allmänt /

26 JULI

En bra arbetsdag med världens bästa kollegor har passerat . Och en i morgon också innan de blir långledigt ! Så skönt att jag har ett lugn i kroppen och trivs så bra med ett jobb . Nu är det snart dags att krypa ner och sova några h innan klockan ringer! 
/ Allmänt / HOME /

25 JULI

Jag vet inte om ni ser ....men tavlan förställer ett hav med vågor . ni vet det som är så inne att ha hemma nu för tiden? Eller det kanske har kommit en ny grej nu? Well , jag har alltid viljat haft den hemma meen det finns inte riktigt plats på väggarna eller passar in i inredningen :( I badrummet skulle den vara perfectt men det är vit/brun färg där inne så no , nooo . Men så såg jag att stringstolen går i samma färg som vattnet , så där står nu mini  och gör sitt :-)) Ser dock lite roligt ut . Annars är det snyggt med tavlor på golvet ! En större bara så blir det bravo . 
/ Allmänt / MY LOVE /

25 JULI


En jobbvecka står på schemat . Tidiga mornar och tidig hemgång , helt ok . Dock är jag riktigt , alltså riktigt trött just idag . Men det är inte många h kvar av denna arbetsdag så jag ska nog hålla ut ! Här är sista bilderna jag har från helgen , börjar komma ifatt nu känner jag :-)) Jag hängde på min svägerska med familj och karlns kusin med familj ut till ett jätte fint ställe vid vattnet där Robin spelade hela kvällen . Drack gott och hade det jätte trevligt! Har inte varit på speciellt många spelningar det här året så det var roligt att se dom . Sånt jäkla drag jämt , blir alltid som nykär när jag ser honom stå där framme<3 Mer såna helger tack!