/ Allmänt /

30 JUNI

kaffe och mys med sambon har denna fredag en så länge bestått av :-) Det öser ner utanför så det är perfekt väder för tända ljus och kaffe all day long . Ikväll ska vi i väg han & jag , jag kommer nog bara slänga på mig ett par byxor till denna stickade skönhet sen är jag redo att dra . As skönt ju . Var ute i bilen nyss och där låg det jord och en hög med fina uteblommor(jag är ju en hejare på att ta död på alla växter) som jag ska plantera när vädret tillåter . Vilken lycka . Han kan när han vill . Jag jobbar ju hela helgen så får ta det i veckan , nu ska jag fortsätta med att göra ingenting .
/ Allmänt / HOME /

29 JUNI

Efter 13 h på jobbet säger jag nu godnatt :-) Snart är det fredag och jag ska ta mig en ordentlig sovmorgon. Det , det är livsglädje .
/ Allmänt / WILLE 3 TILL 4 ÅR /

28 JUNI

En tripp till gamla Linköping var ju inte igår ! Om jag ens har varit där ...mja,har ett suddigt och svagt minne som gömmer sig . Men oj så mysigt det var , älskar alla små hus och dom gamla sakerna man kan köpa . Skulle kunna gå omkring i varenda en i flera timmar :-) Häst och vagn är något jag skulle ha gjort , det ser så härligt  ut . Det kanske jag skulle börja med här hemma? Tänk vad trevligt om det var så än idag , så billigt ni! Vi har i alla fall haft en mysig dag <3 Min syster är en rastlös själ . Jag kan ofta vara det , men jag nöjer mig med en frappe hemma i soffan då . Hanterbart alltså . Undrar vem hon har fått det ifrån , om vi har någon död släkting som ligger och vrider sig i graven just nu =) Nu ska jag ladda opp för en arbetsdag i morgon! Undrar:om Wille kommer sätta upp alla våra pussbilder i hans rum när han är i tonåren?