/ Allmänt / WILLE 2 TILL 3 ÅR /

31 MARS

När jobbpasset var slut så åkte jag raka vägen ner till sörping för att mysa . Lillen sov så jag passade på att hoppa ner och pussa sönder honom innan det var dags att vakna :-) Mor mi var också där så hann även dricka kaffe med henne , hennes mellan namn är jalla jalla om ni undrar . Så resten av dagen myser jag med lillebror och storasyster sen , sen måste jag hem och pussa på min stora prins . Det gäller att hinna med allt . 
/ Allmänt /

30 MARS

JAG ÄR SÅ TRÖTT ! Vet inte hur länge jag orkar hålla mina gröna vackra uppe , så låt de gå undan :-) Det ända jag gör om dagarna är att jobba från morgon till kväll och så kommer jag hem och styr med de som behövs innan jag deckar . Så det finns inte mycket annat just nu . Så! bjuder på lite bilder på min mors underbara kök ! Blir nästan lite sugen på att laga mat ...i morgon är det fredag och jag slutar tiiiidigt så det är skönt . Hade så länge !
/ Allmänt /

29 MARS

Jag var ledig fram tills tidigt i morse när jobbet ringde och frågade om jag kunde komma in :-)) men det är bara gött så snart åker jag mot jobbet och kör fram till 21 ! Vi fick ett ryck här hemma inatt och åkte till Max OCH donken ...blev Low carb och frappe för min del . (Hans pomme på mc och min frappe,ska inte alla ha frappe hallå?!) Så trodde jag skulle vara något trött idag but no .  Well well , ha en bra onsdag!