/ Allmänt /

31 MAJ

Jag måste faktiskt erkänna att jag är väldigt chockad över hur bra jag tycker om dessa byxor ! Stilrena men ändå speciella , och hur lät det?Bra? Bara jag har någon längre överdel så är jag nöjd . I alla fall , en arbetsdag har passerat och i morgon väntar ännu en men , en kort :-) Vi går in i JUNI om ca 30 minuter , hur sjukt är inte det?! Och idag har jag fått min sommarschema , mycket lägligt . Det blir en bra sommar förhoppningsvis! Nu ska jag gå och lägga mig och vakna till ett soligt vikbolandet .
/ Allmänt / HOME /

30 MAJ

I helgen var vi och hämtade mitt gamla marmorbord , kommer ni ihåg det? Köpte ju det till lägenheten när jag flyttade dit men så sålde jag det helt omedveten om att vi skulle flytta till hus en vecka senare . Men nu är det här igen , vissa undrar vad jag ser i det....marmor dah . Nä men jag tycker om det väldigt mycket . Och det passade ju väldigt bra faktiskt! Så snart kanske jag är helt nöjd här ute och kan slappna av lite i min "'ändrahelatiden" cell i kroppen .
/ Allmänt /

30 MAJ

Har spenderat min lediga dag i staden med min kära syster och mosters prins :-) Kollat på djur och små shoppat lite nödvändiga saker . Köpte med mig en mocka-frappe från coffe house när vi skulle hem , helt ok! Men inte samma feeling som med caramell helt klart..när jag kom hem så kom Bea på kaffe och pratade om allt möjligt , så fruktansvärt glad att vi har kommit varandra så nära . Tack för att du är du min vän . Nu är det slapp hela kvällen och så är det perfekt väder för att krypa ner framför en film .