/ Allmänt /

29 NOVEMBER

(null)
(null)
Jag kan säga att jag hade beslutsångest för vilket skal jag skulle välja från Ideal of sweden , alla är ju fina! Men det fick bli det här - grönt marmor . Älskar’t :-) Om man frågar alla i min närhet så vet dom hur ofta jag byter skal till telefonen , det måste vara fint och skönt att hålla i . Så det här kan bli långvarigt . 
/ Allmänt / WILLE 3 TILL 4 ÅR /

29 NOVEMBER

Gud vad jag njöt igår när jag fick hänga med min favorit hela kvällen. Vi mös , åt mat , spelade spel och bara kramades . Det är så kul nu när man skrattar högt båda två åt samma saker , att han verkligen ser det roliga eller att han vet själv vad han ska göra för att få mig att börja skratta . Han berättar vad han har gjort på dagis och berättar historier som han får höra där . Jag blir helt lycklig i kroppen av dig , och att få veta att du alltid kommer göra mig lycklig så länge jag lever gör mig sjukt lycklig! Du är hela mitt liv och lite till . Göm aldrig det , ifall du läser det här om några år .
 
/ Allmänt /

28 NOVEMBER

(null)
Nu är jag människa igen ! Har sovit och druckit kaffe sen jag gick i av igår . Så har gått mellan soffan och köket hela dagen alltså , ljusen har varit tända sen tidigt :-) snart åker morgonrocken av för jag ska hämta min lilla älskling på dagis ❤️ äntligen! Jag säger alltid att så här länge har jag aldrig varit ifrån honom men nu , nu har vi fasan slagit rekord . Då förstår ni min saknad . 
—————————————————————
Förresten . Igår åkte pappa & jag in för att träffa farmor inne på sjukhuset . Blir känslig som fan nu när jag skriver bara. Jag kände att de kommer kännas bäst annars skulle jag ångra mig när det är försent . Jag grät hela besöket(försökte vara diskret såklart) hon frågade till och med om jag var trött , kanske hon kände av det . Hon tog min hand , klappa mig på kinden när hon förstod att det var jag . Sen tappade hon tråden . Att höra att hon ville hem , se hur mycket hon försökte ta sig upp , höra hennes smärta och knappt höra vad hon sa förstörde mig . Pappa satt vid hennes sida hela tiden och höll henne i handen , det fick mig gråta ännu mer . Känslan när vi gick där ifrån , tänk om det var sista gången nu? Jag bröt ihop så jag kunde inte få fram ett ord . Pappa höll om mig , han grät . Det är så jävla jobbigt . Min älskade lilla farmor  , om jag kunde ta bort din smärta .