/ Allmänt / WILLE 3 TILL 4 ÅR /

15 SEPTEMBER

Äntligen har jag fått pussa på min lilla älskling idag . ❤️ Så här sällan som denna period ses vi aldrig . Det är svårt att få ihop allt ibland . Så saknaden efter honom dom här dagarna har varit enorm! På bara den här lilla tiden så har han växt och säger saker som man aldrig hört förut . Min fina fina kille . 
 
Nu är jag & Robin hos hans bror med familj , bjudna på god middag och dricka . En lagom och skön fredagskväll! 
/ Allmänt /

14 SEPTEMBER

En ledig torsdag . Har fått mycket saker gjorda så nu är all tvätt tvättad och huset så där rent igen! Ja , någon dag i allafall hehe. Är i en sån där period där jag inte alls är nöjd med hur det ser ut hemma , känner inte den där mysfaktorn jag vill ha . Men eftersom det är ny årstid så vill man nästan alltid ha nya saker till hemmet(och sig själv) ...men det hinner nog ändras igen . Annars har jag fått besök av min mor och lillebror en sväng på förmiddagen , en kopp kaffe hann vi med . Uppskattas alltid med spontana besök . Sen blev jag så sugen på läsk så jag tog en promenad ner till bussen och åkte till affären , handlade på mig lite allt möjligt innan bussen hem gick, det gäller att inte missa den då nästa buss oftast går dagen efter :-)) Och så promenerade jag hem igen . hahah. Livet på landet eller? Men det var skönt att komma ut . Nu när det är mörkt ute och alla ljusen är tända så är det faktiskt rätt mysigt här hemma ändå .
/ Allmänt /

13 SEPTEMBER

Tanken var att jag skulle lägga upp en aaaning bättre bilder på min nya asballa mjukisdress! ! ! Men så har det inte riktigt varit läge för att ta de , när jag kommer hem från jobbet så är det liksom ...mörkt . Överallt . Men dom här får duga så länge . :-)) Jag har aldrig hittat något som jag är riktigt bekväm i. Ja , något som ändå är snyggt samtidigt . Men den här från bikbok är bra på och snygg . Vill ha den röda också! Och jag måste ändå säga , jag trodde aldrig jag skulle bära färg . Speciellt inte gult haha...men det känns ändå helt okej .Heeelt okej .