/ Allmänt / OUTFIT /

26 FEBRUARI

 Måndag = nya jeans , eller för den här gången hehe. Jag köper ju aldrig jeans . Det är fett obekvämt - att hitta ett par jeans som är sköna , som passar i benen & midjan och som känns som tights är som att hitta en nål i östersjön ungefär . Men så hittade jag dessa! Dock på internet men det var allt eller inget . Men dom passade OCH var sköna! Tack för dessa Zalando . :-) Tror jag bara ska köpa kläder där ifrån , dom har bara snygga kläder . 
 
Annars så börjar jag veckan väldigt lugnt , jag bara myser och varvar med att dricka kaffe . Vaknade i morse av ett samtal från min chef , ett väldigt positivt sådant också(det är väl skönt det) så jag startade veckan med bästa humöret . Känns som livet börjar gå åt rätt håll och min inre ångest blir allt mindre . Gött . 
 
 
 
 
/ Allmänt / FAMILY /

25 FEBRUARI

 Vilken mysig söndag vi har haft . I eftermiddags åkte vi in till norrköping för att möta upp baba med familj på Pinchos , dock blev vi liite sena eftersom det aldrig finns några parkeringar när man ska in någonstans?! Känns som vissa ställen borde gå back pågrund av det ....men vi kom dit i alla fall . Vi firade min kära far i förskott , så då passade det väldigt bra just idag! Vi alla har så mycket i vardagarna så det är inte det lättaste att få ihop något . Vi åt god mat och hade det jätte trevligt :-) Allt var SÅ litet , snacka om att dom tjänar stålar när allt är så billigt och så litet så man måste beställa allt som finns på menyn för att bli mätt . Det var ju så kul med att beställa på appen och få notis när det var klart så det blev lite extra . Det kändes som det inte var några slantar alls men ack så fel jag hade , man fick en liten chock när man skulle gå hem , Men det är så värt att gå ut och äta gott och få umgås med familjen ♥ Sen vi kom hem har vi legat i soffan , han har spelat piano och så har vi lagat mat(hehe) så nu har vi riktig matkoma . Nu:sitta här och glo lite innan sängen och ännu en ledig dag väntar i morgon . 
 
/ Allmänt / HOME /

24 FEBRUARI

Äntligen har jag slängt den förfärliga maskroslampan(!!) och hängt upp denna svarta plåtlampa. Sån skillnad i hela rummet nu! Den smälter mer in i allt annat . Hade ingen tanke att jag skulle köpa en lampa just nu men denna var världens kap som jag hittade igår när vi var i Vara hehe...hittar alltid något . Vilket också är mindre bra ibland :-) Check på lampa då . Gött . 
 
Nu ska jag dricka lite mer kaffe och se vad denna soliga lördag har att erbjuda . Lite vårfeeling i kroppen idag!