/ Allmänt / MY LOVE /

29 JUNI

 
Alltså vilken kväll vi hade i Onsdags. Eller vi spenderade våran dag i båten från morgon till midnatt. Ni ser ju bara bilderna? Det var första svängen för mig och OM jag har saknat att vara på skön. Det är helt underbart alltså<3 Och att se Robins lycka värmer i hela mig. Han har pratat om båt så länge och nu är har vi en stå ute i Arkösund. Jag sa det när vi satt och åt middag precis vid havet , tänk att vi bor så nära det här?! Knappt 20 minuter i bilen så är vi framme. Helt underbart. Det är lite styr kvar i båten bl.a att klä om alla dynor. Dom som sitter nu är röd och solblekta + inte så fräscha. Tänkte marinblått för det är SÅ fint! Ska försöka hitta någon som kan sin grej hehe....
 
Efter några dagar ledigt hemma(med kanon väder) så jobbar jag nu helg. Men i morgon väntas 25:årfest så roligheter blir det ändå :-) Annars:så leker livet.
 
 
 
 
 
/ Allmänt /

26 JUNI

En heeldag med min älskade pappa<3 Gud vad han är mitt allt här i världen. 
/ Allmänt /

25 JUNI

 Midsommarhelgen är slut ännu ett år och nu är det en ny vecka igen! Som jag startade på jobbet, skönt faktiskt. Eller det var inte så skönt när klockan ringde när man inte har behövt ha på den på några dagar hehe..men , nu är jag ledig några dagar igen(klagar ej när vädret ska vara på topp) dock har jag en del att styra med så klockan måste sättas endå. :-) Vi har ju båt numera så den måste fixas till om vi ska åka iväg som tänkt. Men ändå en skön vecka som väntar , inte många arbetsdagar kvar innan semestern.