/ Allmänt /

11 NOVEMBER

I förmiddags var vi bjudna på brunch hemma hos svärmor och svärfar. Träffade hela familjen H, samma gäng som var med i utlandet.🖤Nu är vi hemma och jag sitter här och myser innan vi åker vidare till min far med familj. Mina påsar under ögonen skämtar man inte bort , tröttheten börjar ta över mitt liv känns det som. Borde kanske börja äta lite järn? Behöver träffa Wille i veckan , fylla på med lite energi och kärlek. Han är världsbäst på att göra livet bättre och dagarna enklare. Hoppas ni har en fin Söndag och kramar om pappsen lite extra.
/ Allmänt /

10 NOVEMBER

Denna helg spenderar jag ensam , så jag har bara legat i soffan med tända ljus och styrt lite men annars har jag absolut inte gjort nånting. Vilket har varit väldigt skönt ,jag har inte haft den där rastlösa känslan i kroppen som jag annars har när jag bara är hemma om dagarna. Men i eftermiddags så behövde jag komma ut lite så jag åkte ner till Söderköping och plockade upp min syster för att handla farsdag present till våran kära far! Det är ju i morgon. Passade även på att handla till svärfar, för att Robin ska komma ihåg det är lika troligt som att jag skulle kliva upp 05 för att ta en promenad en söndagsmorgon :-) Sen tog vi en behövd fika på Habibas som just nu är en stort favorit. En vanlijlatte och creps med nutella /banan/hallon,kom igen?! SÅ sjukt sjukt gott!! Vi bara satt där och pratade medans vi slängde i oss detta. Jag är så tacksam att just jag fick en storasyster , att jag fick just henne. Hon har blivit min absolut bästavän , jag kan öppna mig om precis allt till henne och hon finns alltid där oavsätt vad. Hon förstår mig,hur jag funkar. Hon har alltid gjort det och accepterar det. Nu när jag börjar skriva så skulle hon behöva ett helt inlägg från mig känner jag. Fan vad jag älskar henne. Vad som en händer , hur dåligt allt en är eller hur bra det är så kan jag alltid räkna med henne. Så länge jag lever? Hon kommer liksom alltid vara ett stenkast bort. Vare sig hon vill det eller inte så kommer det vara så haha! ok tror alla vet att ja luv ju gurl. Jag har i alla fall haft en väldigt bra Lördag. I morgon är det söndag. Godnatt. 
/ Allmänt /

10 NOVEMBER

 
Nu kommer en bildbomb med bilder från våran underbara resa till Gran canaria♥
 
Herregud vad jag längtar tillbaka till detta när jag ser bilderna igen!!! Ser ni hur underbart vi hade det? Lyckan jag hade i kroppen under den veckan går inte att beskriva. Eller som vi hade. Det här var ju andra gången jag var utomlands och jag kunde liksom inte förstå att jag var där , att det finns såna här ställen man kan åka till. Det var sååå galet fint där , jag fick liksom tårar i ögonen när vi kom till hotellrummet och jag öppnade balkongdörren..MAGISKT. Hela våran vecka spenderade vi med Robins familj och allt var helt perfekt. Det kändes som vi alla kom närmre varandra på något sätt , barnen var så duktiga och underbara och jag är så tacksam för allihop. Det var min och Robins första resa tillsammans och vi behövde verkligen det. Inte för att det vi inte har det bra hemma utan att bara släppa jobb , musiken och allt styr här. Vi skrattade hela tiden och det pirrade i hela kroppen. Vi kände hur suget växte mer för att resa vi två och med vänner , hur värt det är att göra det. Det var första gången för han någonsin så han var ju lite skeptisk(?) men ack vad han älskade det. Lucky me haha!! När vi landade i sverige igen efter sju dagar i värmen och möttes av kyla och mörker så var man inte så happy alls...eftersom jag inte längtade hem ett dugg så var det ju lite exta jobbigt :-)) en vecka till hade inte skadat.  Men nu vet vi vad vi får och kan få i framtiden! Så det är bara att kötta på.
Tack för den här resan alla ni som gjorde den här veckan helt magisk. (mitt nya ord) Så glad att ha denna extra familj i mitt liv.