/ Allmänt /

28 SEPTEMBER

 Daddy's tshirt, is the best...♥ I'm sooo sorry guyssss. Jag har jobbat,varit på möte,sovit och jobbat i veckan. Mycket mer går inte att trycka in. Jag ligger nu i joursängen AS dålig:/ Det var ju inte alls länge sen jag mådde så här,förkyld och febrig. Men jag får skylla mig själv när jag skryter om att jag inte har varit sjuk på typ två år....nu bara IN YOUR FACE B. Kvällen är värst och mornar , hyfsat lugnt på jobbet så det går. Skönt att sluta tidigt en Lördag dock! Det är lika vanligt som att jag vaknar utvilad och pigg. :) Nu får vi se hur denna natten blir, tror alla i mitt liv vet att jag inte sover på mina jourer(Det innebär att jag är på jobbet 24 h och sover här) men ska försöka. Vet inte varför jag har så svårt att sova hemifrån? Mamma? Hoppas ni har en bra start på helgen. Natti
/ Allmänt /

19 SEPTEMER

God kväll people! Jag checkar in på kvällarna numera,ska försöka bättra på det. Idag har jag i alla fall haft en mysig heldag med min mor i stan,fikat,ätit,hängt i affären och fikat igen haha...stan kryllar av latte ju. Det är SÅ skönt att vara ledig mitt i veckan,att få umgås så här och bara andas lite extra. Men så går jag på mina två(och en halv) helger på fredag så ja. ANDAS gör jag. Efteråt så spenderade vi kvällen ihop hemma hos sis , mös med min älskade W. Det behövdes verkligen. Mår genast så mycket bättre när jag ser hans fina ansikte. Har haft en skön kväll hemma också,huset är städat så vaknar upp utan några måsten i morgon. Bästa känslan. 
 
/ Allmänt / HOME /

18 SEPTEMBER

Hej säger jag med bilder från mitt inte så roliga vardagsrum :-)) Jag måååste förnya mitt hem nu till hösten. Jag vill ha massa kuddar och plädar som jag kan hoppa i när jag kommer hem liksom. Tror jag är hemma för mycket för jag tröttnar så himla fort haha....men , släpper fokuset på min fetish just nu.ok? Idag har jag jobbat DAG! Efter mötte jag upp min kära syster och åkte till akuten,där vi har spenderat fem timmar ikväll. Stackarn har mått dåligt en längre tid och det har inte blivit bättre, läskigt med inre smärtor så där. Men nu är det lugnare och hon är hemma<3 Jag stannde till hos Bea på vägen hem(så smidigt när  hon bor på vägen hem från stan) med en varsin frappe,där satt vi och snackade skit en lten stund. Guldvärt även om det bara är korta stunder ibland. Efter en lång dag sitter jag nu i soffan med Robin,är så trött så ska snart krypa ner. I morgon väntas en ledig dag.