/ Allmänt / FAMILY / WILLE 4 TILL 5 ÅR /

31 DECEMEBER

Idag är det sista dagen på 2018!! Helt helt helt galet egentligen. Men innan vi åker till våra vänner ikväll för att fira in det nya året så tänkte jag lägga upp några bilder från senaste tiden, som dock inte är så många eftersom jag har varit så fruktansvärd dålig på att fota(plus att jag nu har en FET spricka över hela skärmen så det gör det inte bättre..) Men jag ska ta tag i detta nu , ta upp mitt fotande igen och skapa minnen som förr. OK? Inatt går jag in i mitt nioende år(!!!) med bloggen så tack, tack ni som fortfarande klickar in hit<3 Ha en toppen kväll. puss 
 
 
Haft min favorit kille hos oss och bara myst , här lekte vi i snön som stannande i ungefär en dag?:)
 
Det har blivit väldigt många fikastunder på Habibas cafe i Söderköping med mina vänner och familj! Älskar det stället. 
 
Jag har målat om ännu en vägg grå hemma haha. Så nu är det bara en vägg kvar som jag inte har bestämt mig om en...lovar er bättre bilder när det är klart.
 
Gjorde mina naglar innan Julafton , självklart svarta och korta. Annars tröttnar denna damen. Nästa gång ska jag göra lite mer vågat för att vara mig, men har fastnat för detta mönster. Gissa...
 
Ni vet hur länge jag viljat ha ett badkar??? Men det går liksom inte in ett vanligt i vårat badrum riktigt såsåså jag gick och köpte mig en..balja? Nej men jag är så lycklig hahah. Det är faktiskt väldigt skönt :-))
 
Wille godkände den också. Perfekt ju. 
 
Uppesittarkvällen spenderade vi hos svärföräldrarna med Robins mormor & morfar. God mat , bingolotto och mys i soffan hela kvällen. 
 
Självaste Julafton var vi först hos Svägerska med familj innan vi åkte neråt till min familj. 
 
Tack alla som gjort mitt 2018 lite bättre. Det nya året ska jag försöka göra annorlunda på många plan! Mig själv är prio ett. Let's goo.