/ Allmänt / HOME /

18 SEPTEMBER

Hej säger jag med bilder från mitt inte så roliga vardagsrum :-)) Jag måååste förnya mitt hem nu till hösten. Jag vill ha massa kuddar och plädar som jag kan hoppa i när jag kommer hem liksom. Tror jag är hemma för mycket för jag tröttnar så himla fort haha....men , släpper fokuset på min fetish just nu.ok? Idag har jag jobbat DAG! Efter mötte jag upp min kära syster och åkte till akuten,där vi har spenderat fem timmar ikväll. Stackarn har mått dåligt en längre tid och det har inte blivit bättre, läskigt med inre smärtor så där. Men nu är det lugnare och hon är hemma<3 Jag stannde till hos Bea på vägen hem(så smidigt när  hon bor på vägen hem från stan) med en varsin frappe,där satt vi och snackade skit en lten stund. Guldvärt även om det bara är korta stunder ibland. Efter en lång dag sitter jag nu i soffan med Robin,är så trött så ska snart krypa ner. I morgon väntas en ledig dag. 
#1 / / Angelica Wåhlin:

Men vaaa, tycker att ditt vardagsrum är supersnyggt?!

#2 / / Anna:

Ser supermysigt ut :D
Jag måste hitta en bättre matta till v-rummet, blir galen på den jag har nu. FÖR stor till det lilla bordet man har :) Förresten; vart är tofflorna ifrån? Ser väldigt mysiga ut!

Svar: haha! jag med ,men jag behöver en större :-)) vi kanske ska byta? skämt åt sido. De är från hm,köpte dom förra året till uppesittarkvällen...behövs ju absolut då!
ida tholander