/ Allmänt /

30 september

Sitter nebeddad i soffan , blev ingen praktik för min del idag . har haft mensvärk hela natten fy fan!
men gick upp och skjutsa pojken till skolan , sen tillbaka och kolla tv med bettan & emil . Vi åkte oh handla lite förut det är det ända vi har gjort idag . Har två sovande hundar på varsin sida och på min vänstra har jag även en sovande bettan , eller tror hon sover har vart tyst där borta ett tag nu och hon rör sig inte haha ! tar det som ett tecken ..
Är förkyld som ett as med så sitter och snorar hela tiden skit jobbigt puuuuuh .
tänkte lägga mig och sova snart faktiskt tills älskling kommer  hem , fast då får jag ju använda tarzan som kudde ? äh , jojo det blir kanon .
Igår när jag kom hit så låg fhille oh sov så gick och satt mig i sängen och då så känner jag hans hand på mitt huve och så känner han i hela facet för o se vem det va  sen somna han om , haha gölligt rätt kul om man va med asso hähä.

erros and tarzan + en mini till  som ligger o sover./ Allmänt /

kortis.

Nu är jag ny duschad och klar .. eller nästan ska bara klä på mig .
mammi kommer nog snart , och fick precis reda på att fhilip ligger oh sover va i helve**'?!!!! typ.
så ska åka och hämta hans bror i viken snart, sen åka dit och krypa ner brevid en död fisk .

men ha en trevlig kväll då! (som jag kommer ha)
/ Allmänt /

inte varje dag man är i stan inte !

tjenaretjenare! sov hos min babyboy inatt som jag inte har gjort på en evighet rätt mysss.
Men iaf sluta vid halv elva idag och då tog cessie och jag bussen in till stor stan och hämta upp hennes kusin robin i rececentrum . Sen gick vi omkring och glodde lite , jag hitta en rätt schysst shorta som jag vart nöjd med faktiskt ! , inte varje dag man är i stan  . Men tog bussen som tillbaka som gick runt två tiden så kom t vika vid tre skulle jag tro , då gick vi upp till kimme och hämta han fhille and gps . sen vidare upp till cessie orom .
har vart där hela tiden kom hem för cirka en timma sen och då börja jag laga mat till lillebror som typ hungra ihjäl synn.. ska snart hoppa in i en varm dusch och raka mig från topp till tå tänkte jag , sen vänta tills klockfan slår nio så min käre moder kommer hem och kan ta hand om sin egna son.. Så jag kan åka till min nallebjörn på andra sidan skogen hihihi.en snart fyra år gammal bild på mig & bror , (sover på bilden,ärinte så gullig annars)nu ska jag hoppa in i duschen!  later