/ Allmänt /

29 JULI

God kväll säger jag denna sena söndagskväll. Nu ligger jag i sängen och ska straxt sova , sova med ett leende på läpparna efter en galet bra helg! Här är bilder från i fredags när jag och grabbarna var på sjön precis hela dagen i strålande sol och ett vatten på närmre 27 grader!? Vi stannade till och åt på ett matställe precis  vid vattnet innan vi åkte tillbaka till Arkösund och var på stranfgrillen enda in på natten. I lördags var det jobb för min del innan jag tog bilen ner till pappa och baljadagen. Hade en SÅ bra kväll igår. Desutom spelade Robin och hans band där vilket alltid är så jäkla bra. idag har vi spenderat dagen med Svenna & Jenny, ätit gott och ätit snacks framför tvn. Älskart. Nu är jag ledig i hela tre dagar. Ska njuuuta.:-)
 
/ Allmänt /

26 JULI

Om jag har haft en bra dag? OM jag har. Jag åkte raka vägen ner till mormor & morfar där även min mor var och badade,drack kaffe och bara njöt av värmen och sällskapet. Resten av kvällen har jag hängt med mamma<3 Den här dagen har verkligen varit på topp,ingen stress eller tid att passa. Att komma hem sent på kvällen och bara känna att man har tagit vara på varenda minut av dagen är en skön känsla. Och att en ledig dag väntar i morgon ute på sjön är rätt go den med.
 
 
 
/ Allmänt / WILLE 4 TILL 5 ÅR /

26 JULI

Tänk att få vakna upp så här varje morgon↑ mysigaste som finns. Klockan är inte ens nio och det är redan 25+ ute?! Alltså det är helt underbart , jag förstår till viss del att vissa tycker att det är jobbigt så lång tid med denna värme men kom igen,hur ofta har vi sån här sommar? Bara man kan svalka sig och dricker mycket , det är ju varmare en utomlands haha. ÄLSKAR'T. God morgon anyway. Jag började tidigt i morse(två gånger denna vecka,kors i taket) och slutar efter lunch  och,har en ledig fredag!! Jag njuter :-) Så ska ta vara på min lediga eftermiddag idag och glassa runt.