/ Allmänt /

PARTYNu ska både brorsan och jag på party . Ja alltså han ska på alkohol fritt hehe..Har jag någonsin haft party kläder på mig? nä! så klaga inte(brillrona håller upp håret). Tröjan var iallafall skön,och man ska vara skön typ. Blir iallafall att åke till mina brudar i gusum :D<3 ska ta mig första ölen nu och sen åke , ha en bra kväll!

/ Allmänt /

SKROTEN.

Som rubriker lyder så hängde jag med farsan in och skrota en bil förut i norrköping! Fans lite tid att slösa efter det så vi gick en sväng på maxi och tog oss en fika,mysigt ju =) Nu är jag hemma igen och har städat,kan tro att jag har vart o gymmat haha..alkoholen har jag fixat för en toppen kväll med.Problemet är om jag ska in till stan och fira min kusin sen gå ut eller om jag ska på tjejkväll hos bästa frida ?? Inte kul att ha två val faktiskt. Help me!!
 
Det här fick jag av min fina far idag,justins bok <3 En stickad tröja från gina tricot och smycken! 
 
/ Allmänt /

FRIDAY MORNING

God morgon (inte god alls)gick upp lite innan åtta . wOW. Har knappt sovit ett skit inatt för min jäkla tandvärk!! Kan knappt svälja nu och hela höger sida är svullen. Den här värken är riktigt hemsk så jag vill bara skära mig själv ..i tandköttet. Kan inte stänga munnen helt juu! grrr..så nu då? Får vänta på pappsen o praktikanten så han kan göra frukost åt mig. men först..TE! hörs senare då förhoppningsvis utan värk men öl sugen!