/ Allmänt / MY LOVE /

27 MAJ

Vilken bra helg det har varit. Bara umgåtts med bra människor och allt har varit såå himla bra! Igår blev det en lagom lång kväll hemma hos Johan & josefine , mallan kom förbi inatt och pratade lite också. Nio års vänskap <3 Hon är i stort sätt den enda från "förr" jag har sån kontakt med fortfarande. Hon guldvärd.♥ Idag har vi firat våran älskade mor på morsdag , jag älskar dig mest av allt i hela världe mami. Du har verkligen kämpat för att vi ska ha det bäst i våran uppväxt(and stilld do) det är i äldre dar man inser hur mycket du verkligen gjort för oss alla syskon. Så du är värd allt. Plus att vi har firat våran lillasyster som blir 16(!!!) år idag. Helt galet ju?! Nu har man inga småsyskon längre. Damn. Tiden går. 
 
Okej. Fan vad tjatigt det blev men,igår firade jag och Robin 3 ÅR med varandra också! Herregud vad fort det har gått. Vi har hus , Volvo och...en cheva. hahah.. Barn är inget vi funderar på så det kan möjligtvis bli en hund framöver.  Men vi pratar ofta om hur bra vi har det just nu i livet och att vi är väldigt tacksamma för det. Att jag skulle vara så här kär nån någongång trodde inte lilla Ida för 9 år sedan. Men jääääklar vad kär jag är. I lav ju bejbä. 
/ Allmänt /

26 MAJ

 Vilken bra kväll de blev igår endå. Emelie & krille plockade upp mig så åkte vi in till Oscar och Hanna för en liten fördrink innan vi  gick ner till Texas och åt mat , alltså ser ni så gott det ser ut? Jag var bra sugen på deras burgare när alla satt och smaskade på varsin hahah...men min sallad var väldigt god också :-)) När vi var klara gick vi vidare till trädgår’n . I stort sätt premiär för min del , men det var trevligt. Alla haypar ju det stället. Mjooo. Vi avslutade med en drink på ett annat ställe innan vi åkte hemåt. Blev en sen natt men sååå mysig. 
 
Idag har det varit en lugn förmiddag hemma i solen innan vi åkte till Johan och Josefine som bjöd på grillat , SÅ gott! Vi är kvar här fortfarande , just nu kollar vi på roliga klipp på youtube...Bra dagar med fina människor.
 
/ Allmänt /

25 MAJ

Frrredag och löning people!! Gött. Så varför inte ta ett par selfies i bilen när man ändå väntar på något? Alltså bra skillnad på ljus ändå :-)) Kan inte blir bättre start på dagen. Nu ska vi hemåt , jag är själv denna fredag då han är iväg på trubadur. Så får se vad jag hittar på , vädret är ju fetttt så man vill ju vara ute.