/ Allmänt /

29 MAJ

Nu är klockan sådär mycket igen haha..Decka som en gris på bussen hem förut. (kom hem 1800..) slapp åka buss hem igår och i morse. Micke åker samtidigt till jobbet så har åkt med honom. dööö braaao =) annars då? 
 
Folk fortsätter fråga om jag trivs och nej nej NEJ det gör jag inte. Man är slav . Man torkar efter andras skit. Idag har jag gått och putsat inne på ett kontor t.ex när dom sitter där?! ursäkta kan du flytta dig jag måste moppa....nej jag kommer nog inte komma in i det. Men jag gör ju nått! Sen fick jag reda på att min/våran arbetsledare har slutat idag . ok? men jag kör väl på ändå rå. vafan 
 
Bara att nicka och se glad ut :) snart helg. Upp om fem timmar .  Har inget färskt så lägger ut från i helgen . puss
 
/ Allmänt /

27 MAJ

Bloggen är verkligen ur kass nu . Har fan ingen tid alls . Jobbar 7-4 kommer hem och fixar tills nästa dag sover sen grisen. Är iallafall hemma nu eftter en vecka hos emelie! saknat min säng. Inte lika kul att åka buss varje dag. 
Emma kör mig så jag slipper gå halv sex . fett snällt
 
Ska försöka slänga upp skit bilder i morgon. Snart Juni. Godnatt =)
 

/ Fina lillasyster fyllde 11 år idag med . oh vad stor hon blitt <3 
 
/ Allmänt /

26 MAJ

Hej! Börjar med att ge min mor ett ♥ för att det är morsdag idag . Du är bäst och jag älskar dig=) 
 
Helgen har flygit förbi kråkan alltså..fan så tråkigt. I morgon är det jobb igen går då upp halv fem för jag är hemma i veckan. Får inte pengar kan jag med säga. Om jag har tur rullar det in 1050 i slutet av Juli. hör ni eller? 
 
annars då? Är kvar hos evelina men emelie kommer vartefter och då drar vi ner till morsan för att grilla och umgås. Senare är det bara bums i säng. Har haft en bra helg iallafall och jag vill avsluta detta inlägg med att tacka gud för allt jag har i livet . #amen