/ Allmänt / HOME /

30 APRIL

Ville visa upp min nya stol(?) från min far med familj men,jag gick loss med bilder istället ! Köpte ljusgrå gardiner till köket igår & som jag trodde blev det mycket bättre till mattorna och allt det grå som finns! Stolen är dock blå men lite mot det grå också , kan spraya den själv vartefter till...vit . Vitt överallt =) Ett vitt runt köksbord är ju drömmen ! Gud så trevligt förstår ni . Projekt tavlor håller på  fortfarande , kan inte bestämma mig ..
/ Allmänt /

30 APRIL

Hey ! Igår , fredag så blev det att gå på stan(igen) fast med mallan . Överallt var vi och kollade,shoppade och åt . Senare in på kvällen plockade vi upp Hanna & åkte ner till vika. Jag hade köpt en flaska vin som vi sen delade på...det var inte så gott faktiskt . Blev kvar i några h iallafall och umgicks , kom ju iväg lite iallafall . Idag är det Valborg då,då ska ni andra dricka ofc!! När jag inte är sugen alls . Hah . 

Varje gång jag är hemikring så känner jag hur tacksam jag är att jag är borta därifrån . Hur mycket jag tycker om mitt liv just precis här . När ska min family ta sitt pick och pack där ifrån? Ungefär lika troligt som att jag får mitt körkort nästa vecka . =) Idag ska jag styra lite hemma. Sätta på bra musik , byta till dom nya gardinerna , färga mitt hår och så vidare . Sen får jag se helt enkelt vad jag blir sugen på . Kan dyka upp vad som helst!
/ Allmänt / HOME /

29 APRIL

Jag tänkte få till den där fina morgonbilden med mina vita rosor och nya duk så...så ser det sjukt rörigt ut bara ;P och att inte ha ett strykjärn , i vissa stunder som typ nu skulle de behövas ! Ni förstår ju på ett ungefär . Ändrar ju om stup i kvarten så nästa gång kanske ni får se blommorna i taket..u never know . 

Får se vad denna fredag bjuder på . Karln är i stort sätt iväg varje fredag på olika äventyr , så jag funderar på att åka neråt och hälsa på . Sugen på lite alkohol först men sen så kolla jag mig i spegeln , kände efter ordentligt och bara ae,aee,aeeee Ida dra i dig en köttbit och fortsätt banta . Men,som sagt man vet aldrig med mig . Kanske sitter om några timmar inne på min andra vinflaska . =)