/ Allmänt / FAMILY /

29 MARS


One year ago
I Brist på bilder så kan man göra så här . Roligt att se vad man gjorde samma tid förra året ! (Skaffa blogg people) lätt värt det många gånger =) Iallafall , jag är så sjukt efterklok och korkad . Som den iPhone älskare jag är så fick jag nu tag i en iPhone 4..sååå liten !! Samsung kan fara . Igårkväll raderar jag allt i samsungen , mitt simkort som är litet som egentligen ska vara stort till just den har fastnat så jag bryter upp skiten och då,då kom jag på att jag behöver ett stort till fyran också! & har glömt "ilägget" . Så,jag är nu mobillös IGEN ! Så nu måste jag ha wi-fi om jag ens ska kolla något . Dock behöver jag en fungerande den här veckan då min nya ska bli klar och för jobbet . Ibland ångrar jag allt dumt jag gjort , karma is a bitch . 
/ Allmänt / FAMILY / MY LOVE /

28 MARS

Vi har umgåtts hos min kära syster hela eftermiddagen för lite påskfirande med pappa med familj ! Det är inte ofta vi ses nu för tiden så då är det extra mysigt . Rasmus & Tyra,herregud så stora dom har blivit . Min lillebror är liksom 1.90 och min lillasyster ...har bh? Hahah ! Fan vad åren går . Sen var vi även förbi deras husgrund , har jag nämt att dom håller på att bygga hus? Sjöutsikt och skaplig yta . Spännande =) karln och jag drog ihop tacos när vi kom hem och nu ligger vi i soffan & myser . 
 


/ Allmänt / HOME /

28 MARS

Skapligt skönt att sova ut en måndag,speciellt när det är sjukt nice väder ute ! Men i morgon är det dags igen att ställa klockan på 05 haha...men har min korta dag vilket är galet skönt att starta veckan med =) hoppas vädret fortsätter . Allt blir så mycket bättre . Sista dagen av ledighet ska spenderas väl .