/ Allmänt / FAMILY /

22 APRIL

En heeel förmiddag ute i solen , hur underbart är det inte? Det har varit SÅ varmt! Dragit ut högtalaren och haft sån där riktigt bra musik på all day. Jag hade det gött men grannarna kanske fick lida lite...under dom sista soltimmarna så fick jag besök av dessa två - min älskade papi och lillebror<3 Det slog om ganska fort ute så vi fick gå in istället. Just framåt kvällarna märker man att det bara är April fortfarande. Mysigt att ha dom här i alla fall. :-) Nu är det slapp i soffan här hemma , uppladdning inför jobb i morgon! 
/ Allmänt / MY LOVE /

21 APRIL

Efter en trevlig kväll igår ute i Arkösund med god mat och bra sällskap och en sen natt så har vi bokstavligt legat i soffan hela dagen och sovit till & från..Jag vaknade upp med en pizza framför ögonen i eftermiddags, det är ju liksom en av de bästa sakerna man kan vakna upp med hahah! Nu sitter vi och kollar på en film som går på tvn och bara myser. En väldigt skön dag med andra ord. 
/ Allmänt /

20 APRIL

 ALLTSÅ VILKEN DAG! Det var stekhett när jag åkte från jobbet så det vara läge att byta om direkt när jag kom hem till detta ovan. Det är April och det är sommarvärme?! Brukar inte snön ligga kvar annars så här dags? Liite solbränd blev jag ändå...tar ett tag för den här kroppen att få sig lite färg nu för tiden :-) Min kära karln hade varit och handlat lite godricka när jag vaknade från min lilla sovstund(hehe) så ska precis ta mig en god cider innan grabba kommer hit och vi ska ut till Arkösund för lite got mat! Det är SÅ fint där ute.