/ Allmänt /

31 AUGUSTI

Snart är vi inne i september ! Jag är faktiskt , väldigt redo för hösten . och mörkret . Meeen vi får inte glömma att aktivera oss och göra små saker i vardagen , det är lätt att bli deprimerad när det blir andra tider . Så jag är i full gång & försöker göra planer inför hösten Haha...är inne i en liten svacka nu nämligen . Men det går över :-) vad jag har slappat dom här dagarna , sovit när jag känt för det och druckit en paket kaffe all by myself . I morgon är det dags att åka till jobbet igen! 
/ Allmänt /

30 AUGUSTI

 Man kan säga så här . Att jag hörde hur denna lilla skönhet skrek på mig i affären igår :-) Jag kommer alltid hem med något litet plock när jag varit någonstans ,klagar över att jag inte har vissa saker så kommer jag hem med något jag redan har?! haha..men eftersom jag bara äger fondation , mascara , rouge och ögonbryns färg/penna så passade denna perfekt . 
/ Allmänt /

29 AUGUSTI

 Skönt att vara ledig några dagar nu . Så idag har jag hängt på stan med den här kvinnan och storasyster ! Åt lunch med mosters saknade kille innan han åkte till sin pappa . Annars har vi fikat och kikat i alla affärer , finns sååå mycket fint nu!! Om jag kommer gå i stickat året ut nu :-)) Mammsen fyller hela 49 år i morgon btw , eftersom vi inte ses alldeles för ofta så hade vi alla en dag ihop idag <3 Nu ska jag fortsätta ta igen tid med sambon . natti