/ Allmänt /

30 JULI

Kan inte sova.För att jag har sovit sen jag kom hem från jobbet. Men idag gick det fort och så jobba jag med dom i min ålder. soooftare . SJÄLVKLART så ska jag jobba i morgon också!!! Hemstäd,vet ni vad det är? Jo man ska vara en timma i varje hus och städa när dom är hemma och glor. kollar vad man gör. fy fan fy fan fy fan. Får inte säga ifrån för min far heller.Så ikväll har jag tjutit lite =) kalla mig mes,men jag vill inte mer. Sen fick jag reda på idag att jag inte fick min hela lön. för att dom inte tog med mina fucking övertider!! jag jobba helg och sent va i faan. SPYR
 
Ingen risk att jag är på bra humör i morgon . Måste fixa ett möte och leta nytt jobb.Om jag visste till 100 att det fanns ett liv efter döden så skulle jag vara d.ö.d för länge sen . Sen att sommaren håller på att ta slut är en annan femma! oh palla livet
 
 
 
 
 
  
/ Allmänt /

29 JULI

Idag var jag tillbaka på jobbet efter 3 veckor hemma :( det kändes förjävligt att gå upp i morse. Och det blev ännu värre när jag kom dit . kan säga nu att jag redan avskyr det stället. vad ska jag göra? Helt slut när jag kom hem så då blev det bums i säng. Vakna vid nio,käka och nu ska jag sova igen. Jobb i morrn. 
fy fan fy fan fy fan 
 
 
 
/ Allmänt /

28 JULI

I fredags var vi ute i skeppsgården o drack och hade det mysigt med massa spel och grillat =) älskar det stället alltså.
 
Igår var det ju baljadagen här i ringarum!! och som varje år är vi ett gäng på våran altan och för krökar :D blir lika lyckat varje år! vi har ju haft som traddis att göra något lite skoj sådär,så iår måla några gråa framtänder och jag hade mina mys tofflor på mig där nere . haha soooft . Så dom har jag tvättat idag ni. tack för igår världens bästa vänner!!