/ Allmänt /

26 MARS

 Yttligare några bilder från helgen. Jag jobbar till sena kvällar den här veckan så det jag gör är att äta  & sova i stort sätt. Och försöker klämma in min sambo där i mellan såklart. Så min blogg är ett skämt just nu , I'm sorry for that! Igår så börja jag känna mig hängig också , jag har (läs) aldrig varit sjuk sen jag började på mitt jobb. Så,är det dags nu tro?! Jag knaprar tabetter , nässpray och klementiner för tillfället....men jag tar mig igenom dagarna. Den här veckan står påskmiddag med familjen på schemat och party med gänget i helgen . Inte läge att bli sjuk om man säger så :-)) Inte lätt att hinna in till stan heller och fixa det sista när man slutar när allt är stängt och bussarna här ute går lika ofta som jag. 
 
/ Allmänt / WILLE 3 TILL 4 ÅR /

25 MARS

 Nu är helgen slut och en ny jobbvecka börjar i morgon! Jag har haft en väldigt lugn och bra helg med mina nära & kära . Här är en sån där spontan bild från badhuset igår som blev så där fin och äkta<3 Världens finaste kille. Vi var där ett helt gäng , Bea plockade upp mig med två barn så åkte vi och mötte upp dom andra där. En lyckad dag med fullt håll igång :-) På kvällen hängde jag hos Emelie med Tove , Emelie A och Kimma . Vi drack lite vin och umgicks in på natten. Så nu är jag uppladdad för veckan. 
/ Allmänt / HOME /

22 MARS

Så här ser köket för tillfället ut! Jag är SÅ nöjd med färgen , det blev verkligen som jag hade tänkt mig om inte bättre. Det är som ett nytt hus haha! Dock tog färgen slut så väggen bakom soffan ska bli grå så fort som också :-)) Nu när jag målat så ser jag såklart också att mitt lilla furukök skulle behövas byta ut...drömmen är ett kök med marmorbänk som går upp på väggarna sen någon ljusare färg på lyckor men inte vita . Tror jag får nöja mig mer väggarna ett tag framöver hehe..men drömma kan man ju ! Så här ser ni lite mer hur det blev. Vad tycks då?
 
Nu ligger jag i joursängen och ska försöka sova. 24h på jobbet är inte illa! Tur man tycker om sitt jobb ändå. Men en ledig helg väntar runt hörnet så jag är nöjd. Nattinatt