/ Allmänt / WILLE 3 TILL 4 ÅR /

18 MARS

MEN HEJ! Blir chockad varje gång ni är inne och läser dag efter dag när det är  helt tomt här inne. Min jobbhelg håller på att lida mot sitt slut, snart får jag också ta helg! Så därför har jag inte haft så mycket att uppdatera om men , innan jag gick på mitt pass i fredags och dagarna innan så har jag haft många besök på landet. Min far har kommit på kvällsfika så bara vi har fått hänga lite<3 I Torsdags hade vi den här lilla älsklingen hela dagen hemma och som alltid är han så himla duktig och rolig att ha. Under dagen droppa även Malin & frida in hemma , såå länge sen(!!) så vi fikade och pratade ifatt lite. Uppskattades som bara den. Sist men inte minst så kom min kära mor också, haha inte ofta det är "fullt hus" . Men jag älskar’t :-) Och att sen gå på en jobbhelg med världens bästa kollegor är ju inte direkt fy skam! Men nu, nu har jag tagit helg. Sambon står just nu och lagar sen middag och jag kollar på film. Som det ska vara alltså. 

/ Allmänt / HOME /

13 MARS

Har sen länge viljat måla om väggarna hemma,så trött på det vita?! Så igår började jag äntligen med det lilla projektet! JAG ÄR SÅ NÖJD . Har bara målat denna lilla vägg i köket en så länge och det är ett helt annat rum redan. Ska fortsätta mot köket om man säger när jag har tiden , höll på in på natten inatt haha. Älskar förändringar , Robin får bara gilla läget , han visste liksom inte om något förns jag började måla :-)) Han var lite skeptisk men sen när han såg helheten så kom det ett litet smile som betyder "ok,du hade rätt . Du kan det här , jag ska vara tyst" ungefär . Man bah tackarrrr . Så idag får penslarna vila för möte med jobbet väntar och sedan arbete!
 
 
 
/ Allmänt / HOME /

9 MARS

Hej och kul att ni fortfarande tittar in här hehe...men just nu känner jag den där ro'n för att sätta mig och uppdatera lite . Den här veckan har varit full ös , har haft mina första möten i arbete någonsin tror jag så min hjärna har fått jobba lite exta än vad den är van vid så jag har fokus på typ mitt kommande liv just nu . Men det är självklart roliga & postiva saker som händer så det är bara bra.:-) Jag behöver bara "få ihop" det så jag kan andas också. Det är rätt viktigt har jag hört. 
 
Annars så är det fredag och jag är ledig , går på mitt pass i morgon så idag tar jag det bara lugnt. Robin åkte rätt tidigt idag för att fixa allt innför spelningen ikväll , hur typiskt är det att när jag är ledig så jobbar han och tvärtom?! Vi har haft det så rätt länge nu , vet inte när vi låg på varandra och kollade på en film och bara var senast!! Men posititvt nu , det är ändå bra och när vi väl gör det så uppskattas det som fan . I alla fall , min älskade moster kom ut förut för att fika och umgås.♥ Hon hade med sig rosor , grillad kyckling(!!!) perfekt när man inte orkar eller kan laga mat .... och kaffe , som alltid tar slut även att det bara är jag som dricker! OM jag uppskattar det . Världens bästa moster , så glad att vi är så nära varandra . Hon är en av få som förstår mig till hundra prosent och tar mig som precis som jag är. Så nu känner jag mig inte lika ensam längre haha och är redo för en kväll i soffan!